Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Május 1-jén újraindult a Gödöllői Erdei Vasút

 

Május 1-jén újraindult a Gödöllői Erdei Vasút

Péntektől vasárnapig járnak a kisvonatok

2021. május 1-től ismét elindult a menetrendszerinti közlekedés a Gödöllői Erdei Vasúton. Egyelőre péntektől vasárnapig, illetve ünnepnapokok közlekednek a szerelvények. A kisvasút pályája idén hosszabb szakaszon járható. A fejlsztések várhatóan május 10-re készülnek, ekkor az oda-vissza utazással és műhelytúrával már több mint 1 kilométeres távot tehetnek meg az utasok.





A múzeum is jelentős bővítésen esik át, mely során kiegészül a kiállítási anyag,  illetve a terepasztal is teljes felújításra kerül. A vonatok 9:30 és este 19:00 óra között közlekednek. Utazás és jegyváltás során a maszkviselés kötelező. 3 éves kor alatt az utazás ingyenes. Családi menettérti jegy 4 fő részére, amely a múzeumlátogatást is magában foglalja, 3000 Ft. További jegyárakat ezen a linken találtok, a menetrendet pedig itt nézhetitek meg. A május 10-ig érvényes menetrendet és kedvezményes díjszabást pedig ezen a linken találjátok.


2021. május 1.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!