Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Márton-napi vigasság Hollókőn

 

Márton-napi vigasság Hollókőn

Ingyenes rendezvény az Ófaluban szombaton 11 és 17 óra között.

Szent Márton legendás csodatételének felelevenítése, középkori és libás játékok, vitézi bemutatók, párviadalok.

A 11 órakor ünnepélyes megnyitóval kezdődő programok Szent Márton legendájából mutatnak be életképeket. Az idelátogatók a hollókőiek vendégei lesznek finom, meleg teára, forralt borra és zsíros kenyérre. Hollókő piacán libából készült finomságok, házi sütemények, lekvárok és kézimunkák vására lesz, de találkozhatunk itt Ludas Matyival és Döbrögi Urasággal is. Középkori és libás játékok biztosítják a felhőtlen jókedvet, de idén is versenybe szállhatnak a belevaló legények a Hollókő Főgúnárja címért. 

Helyi borok kóstolójára a sokak kedvencében, a Borpatikában (Guzsalyas Ház pincéjében) és a Petőfi úti vásári forgatagban is lesz lehetőség. Természetesen az elmúlt időszak kedvencei, mint a Kalácsos, a Gazduram Sajtboltja, a Palóc Játszóház, az Oskola, a Falumúzeum, a guzsalyasház, a Hollókői Vár, vagy a például a Holló Jankó Mesejátszótér is várja az idelátogatókat.

A rendezvény ingyenes.

2018. november 4.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!