Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megnyílt a Holnemvolt Vár

 

Megnyílt a Holnemvolt Vár

Május 18-tól minden nap vár az új játszópark a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

Az Állatkert régi gazdasági udvarának térségében, illetve a megszűnt Vidámparktól örökölt új területnek az Állatkert klasszikus területéhez közel eső sávjában egy olyan új, interaktív, játékos élményparkként működő komplexum került kialakításra, amellyel elsősorban a kisgyermekes családoknak szeretnének kedveskedni. 

Az állatokra és mesékre épülő interaktív kiállítás, oktatótér és játszóház elsősorban a 4-12 éves gyermekeket várja, mintegy 3000 négyzetméteren.

A látogatóknak a klasszikus magyar animációs mesefilmek (Vuk, Kérem a következőt! (Dr. Bubó), Pom-Pom meséi, Mekk Mester, Süsü a sárkány, A nagy ho-ho-ho-horgász meseszobája és Frakk, a macskák réme) segítségével mutatják be az állatvédelmi alapelveket, és élőben is találkozhatnak számos házi-kedvenc és kedvtelésből tartott állattal.

Az új játszópark kellős közepén a Hetedhét Palota várja majd a gyerekeket, családokat. A többszintes játszóházban a televízióból ismerős magyar állatmesék elevenednek meg.

A Vár udvarában régi és hagyományos kézműves mesterségek bemutatói várják a látogatókat, valamint az állatokhoz kapcsolódó magyar mese, népmese és mondavilág kincseire épülő 1,5 hektáros park került kialakításra. A parkban kapnak teret a régi majorsági állatok kifutói, állatsimogatók és játszóterek. A felújított műemléki Körhinta köré szerveződnek a Vurstli hagyományokat őrző és népi játékok.


Forrás: zoobudapest.com

2018. május 18.


vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!