Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megnyílt Budapest legújabb élményfürdője

 

Megnyílt Budapest legújabb élményfürdője

7800 négyzetméteren 12 medence, gyerekrészleg, csúszdapark is helyet kapott.

2018. október 31-én megnyitott a főváros legújabb wellness paradicsoma, a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő.

A fürdőben minden korosztály megtalálja a kedvére való elfoglaltságot. A sportolni vágyókat és úszásoktatásra jelentkezőket egy 25x33 méteres, két irányban kötelezhető versenymedence és egy 10x12 méteres tanmedencevárja. A versenymedence alkalmas lesz kisszámú nézőközönség befogadása mellett úszóversenyek és vízilabda mérkőzések lebonyolítására is. Ezen a szinten egy finn és egy infraszauna is helyet kap. 


wellness részlegben 3, különböző hőfokú, élményelemekkel ellátott medence várja a pihenni vágyókat. A gyerekparadicsomban különleges sodrófolyosóval ellátott, vizes gyermek játszótér és egy foglalkoztató kuckó teszi teljes körűvé a családbarát szolgáltatásokat. A szaunavilág területe két oldalról is megközelíthető, egyrészt az épület felől, ez a téli használat miatt fontos, másrészt a parkolók felől, önálló megközelítéssel. A szaunavilágban helyet kap egy aroma szauna, ördög szauna, gőzkamra, nagyméretű panorámás finn szauna, dézsás só fürdő, bioszauna, hideg- és meleg vizes merülő medencével, valamint 36 fokos ülőmedencével.

A panorámás külső teraszon egy különleges, lebegő 36 fokos inox élménymedencéből csodálhatjuk a lenyűgöző környezetet. Az épület mellett egy kétpályás, egész évben használható csúszdapark is létesült. 

Elérhetőség: Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő, 1038 Pusztakúti út 2-6.

Nyitva: 8:00-20:00 (Az uszodai részleg reggel 6-tól nyitva). 

Az árakról ezen a linken tudtok tájékozódni.

2018. november 1.

Forrás: csillaghegyistrand.hu

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!