Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megnyitott a Cinemaqua Film- és Natúrpark

 

Megnyitott a Cinemaqua Film- és Natúrpark

A 30 hektáros területen izgalmas filmes világ várja a látogatókat Európa legújabb moziparkjában

Augusztus 14-én megnyitott Kisvárdán Európa legújabb mozis élményparkja, a Cinemaqua Film- és Natúrpark, ahol fantasztikus filmes világ várja a látogatókat eredeti díszletekkel és hihetetlen látványelemekkel. Különlegesség, hogy Kisvárdán eredeti filmek díszletei és kellékei is helyet kaptak.


A Cinemaqua több különböző világot ötvöz és fog egybe, így lényegében minden korosztály, minden érdeklődő megtalálhatja a kedvére való szórakozási formát. A parkot gyalogosan is bejárhatjuk, de akár a 12 személyes nyitott elektromos kisautók egyikét is igénybe vehetjük.

A bejáratnál rögtön elkápráztatja a látogatókat a Cinemaqua Palace, mellette a New York-i Szabadság-szobor és az amerikai elnökök sziklába vájt portréinak kicsinyített másolata.

A Cinemaqua Palace az 1900-as éveket idéző díszlet, ahol még a filmes trükköket is ki lehet próbálni, és akár a saját mobilunkkal is remek felvételeket készíthetünk a XXI. század VR világában.

A tervek szerint minden év egy adott tematikát jár majd körbe. Idén ez Amerika - az első amerikai telepes falutól Hollywood filmes térhódításáig. Ennek jegyében kezdheti meg utazását a látogató, ebben a különleges világban.

Megcsodálhatjuk egy 1614-es amerikai telepelesfalu, Jamestown díszleteit, amely minden bizonnyal a Pocahontas-rajongók kedvelt helye lesz. A vadnyugati udvaron pisztolydörrenések sorozata jelzi, hogy itt tényleg figyelni kell minden lépésünkre. A víztorony mögött megismerhetjük az aranymosók életét is.

A Honvédsuli-szigetre katonai sátrakat építettek a gyerekeknek, amely különleges élményeket és hangulatot garantál. A kisebbek kötéllel húzhatják át magukat egy "lakatlan" szigetre.

Ezen kívül megtekinthetjük a Kalandhajó forgatási helyszínt, láthatunk eredeti repülőgép belsőt-díszletet, melyet a Fapad című magyar sorozat forgatásánál használtak a készítők. De igazi kuriózum a Mutatványosok utcája is – ami a lovagvárak romantikájának és a Trónok harca sötét középkori fantáziavilágának elegye. 

Itt található egy speciális cirkusz is, ahol az is artistává válhat aki eddig csak álmodott róla.

Ezen felül megtalálható itt a csodák országa „Wonderland”, Gyermekszigetek, és a népszerű Játékkészítő előadás világa.

A legnagyobb kaland mégis alighanem az Elveszett világ felfedezése. Ez a rész adja a leginkább természetközeli élményt. Mesés túrát tehetünk a vadregényes rengetegben, s elképzelhetjük a kort, amikor még a dinók uralták a bolygót.

A Cinemaqua Film-és Naturpark már a látogatói koncepciójában is egyedi.„Éld át az eredeti filmes tárgyakkal, kellékekkel való találkozást.” Sok olyan tárgy van itt amit máshol érinteni tilos, azt itt bátran kézbe veheted, mivel a park élményeket szeretne adni látogatóinak nemcsak látványt. Itt nem tilos a fotózás sem, sőt!

A park térképe

Image may contain: text

A park szeptember elejéig minden nap, utána hétvégenként várja a látogatókat Halloween napjáig.


Jegyárak

Image may contain: text that says 'NYITÁSI AKCIÓ Giaemaque 9 900 Ft helyett, most CSAK 6 900 Ft !! Jegyárak KISVÁRDAIAKNAK Felnőtt 5 900 Ft 6 900 Ft 4 900 Ft Nyitvatartás HÉTFŐ- PÉNTEK 18:00 6 200 Ft ingyenes 19 2 felnőtt ingyenes 24 900 Ft SZOMBAT- VASÁRNAP 09:00 19:00 Diák gyerek senior Gyerek (0-3 +2 gyerek gyerek Minden további gyerek Csoportos kedvezmény 20 fő felett 10%! 15 900 Ft 18 900 Ft 3 900 Ft 5 200 Ft Áraink Forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.'




Forrás: kisvarda.hu és Cinemaqua Facebook oldal


2020. augusztus 14.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!