Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megnyitott a Vadmentő Központ a Szigethalmi Családi Vadasparkban

 

Megnyitott a Vadmentő Központ a Szigethalmi Családi Vadasparkban

Magasépítésű járdáról leshetitek meg a vadakat

Július végén megnyitott a Szigethalmi Családi Vadaspark Vadmentő Központja, így most már a két büfé, madaras tanösvény, két különböző vasútvonal, két helikopter, egy repülőgép, hat játszótér és több kisállat simogató mellett két különböző állatpark is várja a látogatókat a Budapesthez közeli településen.



A Vadmentő Központban élő állatok mentésből, befogadásból származnak, nincsenek ketrecbe zárva, így egy magasépítésű járdáról figyelhetjük meg őket természetes élőhelyükön. Jellegéből fakadóan inkább azoknak ajánlott, akik szeretnek nézelődni, nem sietnek, és nem bánják, ha kicsit várni kell, amíg az állatok előmerészkednek. A járda 1 kilométer hosszú és 127 lépcsőfokot is meg kell mászni, ezt vegyétek figyelembe a tervezésnél. Babakocsival ez a rész csak egy bizonyos pontig járható, de a készlet erejéig hordozót tudnak a pénztárban kölcsönözni, ha nem hoztok magatokkal.


2020. augusztus 5.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!