Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megújul a Bohócos játszótér a körülötte lévő park is

 

Megújul a Bohócos játszótér a körülötte lévő park is

Várható átadás ősz végén

Az újbudai Beregszász téri Bohócos játszótér nem csak kibővül, de teljesen meg is újul, a játszóteret körbeölelő parkban pedig sport-fitnesz terület és futókör is lesz.



A Bohócos játszótér területe a jelenlegi mintegy 1000 négyzetméterről 1600 négyzetméterre bővül.

Több korosztály igényeinek megfelelő játszóeszközöket telepítenek: a kisebbeknek csúszdás mászóvárat, homokozót, hintákat, rugós játékokat, trambulint, a nagyobbaknak hálós-forgó mászókákat, ügyességi eszközöket. A jelenlegi jó állapotú játékok a szükséges javítások, felújítások után visszakerülnek, a rossz állapotúakat elbontják, helyükre hasonló funkciójú új eszközök kerülnek.


A gyermekek biztonságát ütéscsillapító burkolatok szolgálják: a kicsik területén öntött gumiburkolat, a nagyok játékterén ütéscsillapító homokfelületek. A területre több pad, ülőke, hulladékgyűjtő kerül, lesz új ivókút, a homokozót pedig napvitorla árnyékolja majd. A játszótér jelképe, a fából készült bohócszobor nagyon elkorhadt, így helyette új bohóc várja majd a gyerekeket.



A kerítésen kívüli részen megmarad a sokak által kedvelt minifocipálya, és felújítják a kosárlabdapályát. Új sportterületként szabadtéri kondiparkot alakítanak ki, a park körül pedig 275 méteres futókört hoznak létre.


Forrrás: ujbuda.hu


2022. szeptember 6.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!