Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megújul a gazdagréti Dzsungel játszótér

 

Megújul a gazdagréti Dzsungel játszótér

Tervezett újranyitás júniusban

A Gazdagréten található Dzsungel játszótér komplex fejlesztése során az elöregedett, elhasználódott, rossz állapotú eszközök és burkolatok bontása után a korábbi játszótér hangulatának megfelelő, modern játszótér készül. Az egyedi elemek (támfal, faragott oszlopok, „majomváros” felújítása mellett új játszóeszközök (hinták, csúszda, kötélpálya, gumigömbök, egyedi mászó- és egyensúlyozó eszközök) kerülnek kihelyezésre, a szükséges ütéscsillapító burkolattal.


A játszótéren új padok, ülőfalak kerülnek kialakításra, a homokozó árnyékolásáról napvitorla gondoskodik majd. A meglévő ivókút helyett is új kút kerül kihelyezésre.

Fakivágás a területen nem történik. A zöldfelületi munkák során 17 db új fát, 459 db díszcserjét, 928 db évelőt és díszfüvet telepítenek. A dzsungel hangulat hangsúlyozására a meglévő bambuszok felhasználásával, és további 50 db telepítésével bambuszlabirintus is készül. A terület szélén, a felújított tigris szobor környezetében kísérleti jelleggel virágos gyepfelületet kerül kialakításra.Forrás: ujbuda.hu

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!