Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megújul az eplényi kalandösvény

 

Megújul az eplényi kalandösvény

Libegőzz fel a hegytetőre, kalandozz vissza az erdőben!

Szívesen libegőznél és sétálnál egyszerre az erdőben? Eplényben ezt megteheted! Libegőzz fel a hegytetőre az egész családdal, nézd meg a csodálatos panorámát a hegytetőn, az Ámos-hegyi kilátóból, próbáljátok ki a mezítlábas ösvényt, majd sétáljatok le együtt egy gyönyörű erdei útvonalon a libegő beszállójához!



A Kalandösvény Eplényben az Ámos-hegy tetejéről vezet vissza az Eplényi Libegő beszálló állomásához a völgybe. Az erdő legszebb részeit fogjátok érinteni, varázslatos madárdallam és tökéletes nyugalom mellett. Nincs más dolgotok, csak elindulni a START táblánál, és követni a fákra festett Kaland Hegy szív jelzéseket. A völgyben egy tó mellé fogtok kiérni, és a patak mentén tudtok majd visszasétálni a libegő indító állomásához. 

A túra útvonala könnyű, felfelé libegőzni fogtok az Eplényi Libegővel a hegytetőre, a túraútvonalon pedig végig lefelé fogtok majd sétálni!

A Kalandösvény ára: Libegő út felfelé (felnőtt 1800 Ft, gyerek/diák/nyugdíjas 1500 Ft, családi 4 főtől 1600 Ft/fő)

Fontos tudnivaló: A kalandösvény jegyeket csak a felfelé útra tudjátok használni, tehát vissza a völgybe nem libegővel, hanem gyalog tudtok lejutni!



Hír és kép forrása: kalandhegy.hu

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!