Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megújult a múzeumi felfedező hátizsák a Nemzeti Múzeumban

 

Megújult a múzeumi felfedező hátizsák a Nemzeti Múzeumban

Ezt a hátizsákot nem kell letenni a ruhatárban!

A család kutatócsapatként fedezheti fel, hogy a Múzeum állandó kiállításai milyen titkos kincseket rejtenek. A hátizsákban minden ott lapul, amire szükség lehet a felfedezés során. A játék nem ér véget a múzeumban, egy meglepetés csomag otthoni mókára hív.
Őskori túlélőkalauz
Felfedező füzet 5-7 éveseknek
 
Beszippantott egy időörvény! Csukd be a szemed, nehogy elszédülj! Amikor kinyitod, az ősember világában találod magad. Tudod, hogyan élj túl az őskőkorban, ahol a mamut, a barlangi medve és az őstulok az úr? Segítségedre lesz ez a kalauz, amely minden fontos tudnivalót tartalmaz.
 

Segítség! Elvesztem Pannóniában!
Felfedező füzet 5-7 éveseknek
 
Repülj vissza a Római Birodalom korába! Képzeld magad a pannóniai Savaria híres városába, ahol Isis istennő tiszteletére rendeztek egy fényes ünnepséget. Ámulatba ejtenek a hatalmas kocsik, a sok ember és a nyüzsgő piac ezerféle illata. Éppen ezeket csodálod, amikor észreveszed, hogy valami nincs rendben. A probléma megoldását a füzetben találod!
 

Utazás a három részre szakadt Magyarországon
Felfedező füzet 8-13 éveseknek
 
Pattanj lóra, és látogasd meg a rég nem látott rokonságot a három részre szakadt Magyarországon. Utazz a Magyar Királyságon át, ahol a Habsburg császár az úr, látogasd meg a török pasa székhelyét a török hódoltság területén és kalandozz az erdélyi fejedelem csodákkal teli földjén. Vigyázz, nehogy útonállókkal találkozz! Merre indulj ezek után? A füzet majd segít!
A hátizsák július közepétől a múzeumi boltban kapható!

Hátizsák ára: 3300 Ft/db 
(mellé belépőjegyet kell váltani)
A hátizsák tartalma: felfedezőfüzet, íróeszközök, hegyező, párna, témánként változó meglepetés csomag.
2019. július 25.
vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!