Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megújult játszótér a Csörsz parkban

 

Megújult játszótér a Csörsz parkban

Korszerű és biztonságos játszótér épült a parkban.

A felújított játszótér műfű- és gumiburkolatot kapott, az elhasználódott, illetve a szabványoknak nem megfelelő játékokat kicserélték, a megmaradt játszóeszközöket pedig felújították. Mivel a MOM Kulturális Központ nemrégiben átépített játszóterén nagy népszerűségnek örvend a trambulin, ezért itt, a Csörsz parkban is kialakítottak egyet.

Újabb fákat ültettek, valamint víz és csatorna közműveket építettek, hogy a későbbiekben csak le kelljen rakni a már jól bevált, fa-borítású konténer WC-t. A játszótér mellett pingpong- és sakkasztalokat helyeztek ki.

A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki kellemesen el tudja tölteni az idejét a parkban. A gyerekek hintázhatnak, csúszdázhatnak, ugrálhatnak, homokozhatnak, a fiatalok és a felnőttek pingpongozhatnak vagy a hamarosan kialakításra kerülő fitneszparkban sportolhatnak, az idősek pedig az árnyas fák alatt elhelyezett padokon pihenhetnek.

Forrás: hegyvidek.hu

2018. július 13.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!