Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Mikulás HÉV decemberben csak két napon

 

Mikulás HÉV decemberben csak két napon

A Batthyány tér és Szentendre között utazhattok rajta.

A MÁV-HÉV különleges meglepetéssel készül december 6-án és 11-én. Szakembereink az elmúlt hetekben azon dolgoztak, hogy a HÉV kevésbé ismert L VII-es, P XV-ös és M VIII-as járművei is forgalomba állhassanak.

A különleges Mikulás HÉV névre hallgató vonat december 6-án és 11-én 16:25-kor indul a Batthyány térről, Szentendréről pedig 17:35-kor fordul vissza.

Jegyek elővételben online a BMEJEGY.HU weboldalon vásárolhatók egységesen 1.900 forintért. A megvásárolt jegyeket okostelefon vagy táblagép képernyőjén, illetve kinyomtatva is be lehet mutatni az induló állomáson. A helyszínen egységesen 2.000 forintért – csak készpénzes fizetéssel – váltható menetjegy.

A Mikuláson kívül krampuszok is várják a gyerekeket a szentendrei HÉV vonalán közlekedő Mikulás HÉV-en. A fűtött és kivilágított nosztalgikus hangulatot idéző járműveken az utazást a szülők, nagyszülők is élvezni fogják!

2018. december 5.

Forrás: mavstart.hu

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!