Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Mindenkit vár a Tündérkert - Új családi közösségi tér nyílt Óbudán

 

Mindenkit vár a Tündérkert - Új családi közösségi tér nyílt Óbudán

A megnyitó alkalmából Kállai Nagy Krisztina Mesebolt című kiállítását is megnézhetitek itt november 8-ig.

A Tündérkert Galéria és Közösségi Tér a közelmúltban nyitotta meg kapuit Óbuda szívében. A különleges művészberek, a közelgő magyar népmese napja alkalmából egy szívet melengető kiállítással ajándékozza meg látogatóit. Kállai Nagy Krisztina grafikusművész, illusztrátor Mesebolt című kiállítása mesébe és muzsikába rejtező utazásra hívogatja a gyermekeket és „gyermeklelkű” felnőtteket egyaránt. A Mesebolt november 8-ig ingyenesen megtekinthető hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között. 

A Tündérkert Galéria és Közösségi Tér hétfőtől szombatig 10 és 18 óra között várja a családokat, iskolás és óvodás csoportokat egyaránt.

Hétköznapokon a nyitott műhelyben különleges kézműves foglalkozások, MeseMűvészetiJátszóház, Iciri - piciri bábos muzsika, Baba-mama beszélgető klub, az aktuális kiállításokhoz kapcsolódó könyvbemutatók és számos izgalmas, élménydús esemény szórakoztatja a gyermekeket és felnőtteket.

Hétvégén pedig minden korosztálynak szóló családi programokra hívják az érdeklődőket, ahol a szülők és gyermekek együtt tapasztalhatják meg a játék örömét. A családi meseberekben tündérek birodalmába röppenhetnek, angyalszárnyat köthetnek, manósapkát viselhetnek színházak, bábszínházak, interaktív mesekoncertek világába barangolhatnak a látogatók. A programok hétről hétre élményszerűen varázsolják elénk a páratlan mese és zenekincsünk világát. 

Forrás: sajtóközlemény

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!