Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Mini Mozdonyok Nagy Napja

 

Mini Mozdonyok Nagy Napja

Egyedülálló látványossággal várja a látogatókat a Mini Magyarország makettpark

2020.  július 12-én, vasárnap hazánk legnagyobb, több mint hatszáz méter hosszú szabadtéri makettvasút-hálózatán a látogatók egy gombnyomással indíthatják el a makettpark saját mozdonyait. Idei évben ismét különleges vendégvonatok érkeznek, kizárólag erre a napra.Vasárnap ott rója majd a síneket több svájci tehervonat, mely a ’60-as, '80-as és '90-es éveket idézi fel. Valamint ezen a napon egyedülálló látványosság is készülnek: mintegy 14 méter hosszú mozdony és teher vontatmányai is zakatolnak majd körbe-körbe, melyek között szénszállító, tartálykocsi, állatszállító, faszállító, terményszállító kocsik is felfedezhetőek lesznek. Az amerikai dízel tehervonatok jellegzetes amerikai hangulatú kocsikból tevődnek össze, ami modell viszonylatban már rendkívül hosszúnak számító, harminc kocsis szerelvények.

Az amerikai dízelmozdonyok harminc vontatmánnyal csak itt, csak ezen a napon láthatóak majd a Mini Magyarország makettparkban!

A vonatozás élményét hang hatások teszik teljessé. A modellek útja mini hidakon, viaduktokon és alagutakon át, a hazai vasúttörténet hőskorát megidéző közel tucatnyi vasútállomás között vezet.

Igazi kalauzok érkeznek erre a napra a parkba, akik a jegyek kezelése mellett kis sípokkal kedveskednek majd a gyerekeknek.


2020. július 8.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!