Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Minifalu gyerekeknek

 

Minifalu gyerekeknek

Interaktív gyerekváros a 2-10 éves korosztálynak

Már nem csak télen érdemes a szlovákiai Donovalyba látogatni, hiszen a városban felépített Donovalkovo gyerekváros meglátogatása a nyári szünetben is ideális választás akár egy hétvégére is.


A 23 házból álló interaktív gyerekvárosban a kicsik is kicsit felnőttnek érezhetik magukat. Van itt tűzoltóállomás, bank, étkezde és minifarm is. A házakat gyerekméretre szabott berendezéssel látták el, és a tökéletes élmény kedvéért még jelmezekkel is szolgálnak a kis látogatóknak. A farmon megtanulhatják a gyerekek, hogy miként kell az állatokról gondoskodni, a Kresz-pályán pedig a közlekedés szabályait sajátíthatják el. 


A minivárosba 3 év felett a belépő 11 euro. Az ár tartalmazza az egész napos belépőt, a különböző programokat, a minizoo belépőt, az arcfestést, a kisvárosban lévő rollerek, pedálos autók és egyéb közlekedési eszközök használatát.  A nyári szünetben naponta 10 és 18 óra között tart nyitva.


Cím: Mistriky 467, Donovaly, Szlovákia, 97639.

Forrás: donovalkovo.sk

2018. július 8.

Frissítve 2024. július 3.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!