Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Modern parasztudvart avattak a Budakeszi Vadasparkban

 

Modern parasztudvart avattak a Budakeszi Vadasparkban

Többek között nagyterületű kecskesimogatóval és „nyúlvárossal” bővült a park.

Az őshonos háztáji állatok bemutatására alkalmas, a XXI. század elvárásainak megfelelő parasztudvarral, ezen belül nagyterületű kecskesimogatóval és „nyúlvárossal” bővül az idén 40 éves Budakeszi Vadaspark. A park látogatói mostantól új, látványos bemutatótérben ismerkedhetnek meg a korábban is népszerű háztáji állatokkal, valamint eddig nem látott fajokkal is. A fejlesztés a Budakeszi Vadaspark és a Pilisi Parkerdő Zrt. közös beruházásaként valósult meg, és az új parasztudvart május 24‑én adták át a nagyközönségnek.

A parasztudvarban a látogatók az eddiginél jóval nagyobb, több mint 3200 négyzetméteres területen, és modern, a XXI. századi elvárásoknak megfelelő kifutókban találkozhatnak az őshonos háziállatokkal, (kecskékkel, nyulakkal, rackajuhokkal, szamárral, magyar tarka tehenekkel), de az állatállomány ezen kívül új fajokkal, például kendermagos magyar-, valamint fehér erdélyi kopasznyakú tyúkkal és magyar lúddal is bővül majd. A parasztudvar részeként kialakítottak egy nagyterületű kecskesimogatót, valamint egy úgynevezett „nyúlvárost” is, ahol a vadasparkba érkező gyermekek és felnőttek főként a magyar óriásnyulakkal ismerkedhetnek majd meg.

Hír forrása: parkerdo.hu

Kép forrása: Budakeszi Vadaspark Facebook oldal/ Linda Surányi Photography

2019. május 27.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!