Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Muzsikál az erdő a Mátrában

 

Muzsikál az erdő a Mátrában

A 2020. július 4. és 12. között megrendezésre kerülő ingyenes programsorozat számos érdekességet tartogat a családoknak is.

A 17. évadába lépő „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat július 4-én indítja el az idei 9 napos mátrai programfolyamát, mely július 12-ig tart. Minden rendezvénynap más-más település köré szerveződik, ahol a vendéglátónak alkalma nyílik bemutatkozni a rendezvényre látogató turisták előtt.



A sok remek zenés és egyéb erdei program során a gyerekek sem fognak unatkozni. A nyitónapon Gyöngyöspatán kézműves foglalkozás és 
Szalóki Ági gyerekkoncertje szórakoztatja őket, július 5-én Kékestetőn Ringatóval várják a legkisebbeket, a Batyu Színház pedig A szegényember gazdagsága című előadást hozza el.  Július 6-án Abasáron a Pulcinella énekét adja elő Nizsai Dániel bábművész, július 7-én Szurdokpüspökiben pedig a Zenthe Ferenc Színház A vén diófa titkát. A további napokon játszik még a Lóca együttes, Bolba Éva és a JazzterLánc és még számos egyéb gyerekelőadást is megnézhettek. És még folytathatnánk a sort, de inkább nézzétek meg a részletes programot ezen a linken és válasszátok ki a nektek legszimpatikusabb eseményeket!



2020. július 1.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!