Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Nyílt nap a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepen

 

Nyílt nap a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepen

Avagy mi történik a szennyvízzel, miután otthon a lefolyókon keresztül távozik?

A Fővárosi Csatornázási Művek 2021. október 2-án, szombaton 8.30-tól 15.30-ig lakossági nyílt napot tart a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepen (1238 Budapest, Meddőhányó u. 1.).A nyílt napon megtudhatjátok, hogy mi történik a szennyvízzel, miután otthon a lefolyókon keresztül távozik. Megismerhetitek, hogy az ország egyik legkorszerűbb szennyvíztisztító telepén hogyan ártalmatlanítják a környezetre káros szennyvizet, miként alakítják azt át biogázzá, sőt azt is, hogyan kell helyesen használni a csatornarendszert. Az érdeklődő látogatókat szakemberek vezetik körbe. A csoportok negyedóránként indulnak.A 30-40 perces látogatás ingyenes, de előzetes REGISZTRÁCIÓHOZ kötött. A látogatók és dolgozók védelme érdekében az eseményen csak védettségi igazolvány felmutatását követően lehet részt venni. A járványhelyzettől függően a maszk használatát is előírhatják, melyről időben tájékoztatni fogják az érdeklődőket.


A jelentkezés elküldésekor vegyétek figyelembe, hogy a látogatás csecsemőknek (1 éves korig) tilos, 3 éves kor alatti kisgyermekeknek pedig nem ajánlott.  A tisztítótelepen akadálymentesen sajnos nem lehet közlekedni, ezért babakocsit nem tudnak beengedni.


Bővebb információ és regisztráció ezen a linken.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!