Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Nyit Magyarország legújabb élményfürdője

 

Nyit Magyarország legújabb élményfürdője

Szeptember 14-től vár mindenkit a Harka Vízivilág

Az összesen 766 m2 vízfelülettel és 3 csúszdával rendelkező élményfürdő, a Harka Vízivilág ezentúl egész évben várja a vendégeket – korhatár nélkül! Harkányfürdő új csúszdás élményfürdője, kalandmedencével, sodrófolyosóval és ugrótoronnyal is büszkélkedhet.



Semmi sem lehet akadálya a valódi strandélményeknek a Kalandmedencében, amely az aktív kikapcsolódást kedvelő fiatalabb és idősebb generációk számára egyaránt remek szórakozást biztosít.  Az „adrenalinfüggő” vendégek a sárga és kékszínű Turbó I.-II. csúszdákról csobbanhatnak a medencébe, vagy az ugrótoronynál és a mászófalon tehetik próbára ügyességüket. A sodrófolyosó és a pezsgőmedence a lazítani vágyók számára nyújt frissítő élményeket, a kisgyermekekkel érkezők számára pedig egy külön Családi csúszdát is kialakítottak.



Kedvezőtlen időjárás esetén is teljes testi-lelki kikapcsolódást biztosítanak az Élménymedence különleges, kellemes vízi masszázst nyújtó élményelemei: a nyakzuhanyok, valamint a fekvő és ülő, víz alatti pezsgőpadok.


Télen-nyáron garantált felüdülést nyújt a 2 részre osztott, tágas, szabadtéri medence, amelyben több úszósávot is kialakítottak, ugyanakkor az oldalán beépített ülő- és fekvőpadoknak köszönhetően a relaxációhoz, beszélgetéshez, pihenéshez is ideális.



Forrás: harkanyfurdo.hu

2021. szeptember 14.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!