Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Október 23-án megnyílt a Karácsonyház

 

Október 23-án megnyílt a Karácsonyház

December 24-ig minden nap nyitva tart.

Már több, mint 20 éve minden ében november elején (idén már október 23-án) nyit Gödöllőn az első és eredeti Karácsonyház, ahol 300 négyzetméteren 9 szobában több, mint 10 országból válogatott karácsonyi dekorációs elemeken és kiegészítőkön kívül itthon egyedülállóan különleges karácsonyi hangulattal, az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített több, mint húszféle karácsonyfával és megannyi ritka és szépséges aprósággal várják a látogatókat.Az adventi időszakban hétvégenként karácsonyváró kézműves foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat. A részletes programot megtaláljátok facebook oldalukon


Belépődíj nincs, de a gyermekéhezés elleni harchoz szívesen fogadnak adományokat akár tartós élelmiszer formájában is.A Karácsonyház a Gödöllői Királyi Kastély és a Művészetek Háza közötti parkban lévő Várkapitányi lakban található a Szabadság út 2 szám alatt. Nyitvatartás: hétfő - szombat 09:00 és 18:00 óra között, vasárnap 09:00 és 17:00 óra között. Nyitva minden nap december 24-ig (november 1-én is nyitva).


2020. október 24.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!