Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Október 9-én nyit Karácsonyfalva

 

Október 9-én nyit Karácsonyfalva

Mesebeli környezet már 76 nappal karácsony előtt

Ebben az évben október 9-én, szombaton nyitja meg kapuit a gyömrői Karácsonyfalva, ahol mesebeli karácsonyi környezet várja a karácsonyimádó kicsiket és nagyokat!


A karácsonyi mesevilág megálmodója nem más, mint Holubek Vivien, akinek tavaly, a pandémia alatt a hely létrehozásával az volt a célja, hogy újra átélhesse mindenki a gyerekkori emlékeit, amikor együtt a család, csak egymásra figyelünk és minden a szeretetről szól.

A kis karácsonyi falu 4 teremmel várja a látogatókat. Az alsó szint a pompa és a ragyogás szerelmeseié, itt milliónyi karácsonyi dekoráció található, melyek meg is vásárolhatóak.

A lépcsőfordulóban egy életnagyságú Mikulás várja a látogatókat pazar karácsonyi környezetben, aki mellé oda lehet ülni fotózkodni és a kicsik akár a Mikulásnak írt leveleiket is bedobhatják a ládájába.


Az emeletre érve igazi újdonsággal találkozhatnak azok, akik már korábban jártak itt, hisz idéntől Gusztáv, a jegesmedve birodalma fogadja a látogatókat, ahol meghitt környezetben pihenhetünk, és szürcsölhetünk el egy finom forró csokit.

Továbbhaladva a Plüssbirodalomba jutunk, majd ezután elérkezünk az igazi klasszikus karácsonyi helyszínhez, ahol Rudolf, a rénszarvas is vár minket.

A mesebirodalom októbertől egészen december 31-ig várja a látogatókat Gyömrőn a Táncsics M. u. 70. szám alatt naponta 10:00 és 18:00 óra között.


Ha pedig minden nap tudni szeretnétek, mennyit kell még aludni karácsonyig, akkor a karácsonyi visszaszámlálót is ajánljuk figyelmetekbe.


Hír forrása: christmasfm.hu


2021. október 9.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!