Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Online kiállítás és foglalkozás gyereknek

 

Online kiállítás és foglalkozás gyereknek

A téma a biológiai sokféleség

Februárban nyílt meg a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria és az NDK (Neue Debreczenische Kunst) művészcsoport Last Words című közös időszaki kiállítása, amelynek keretében az érdeklődők a biológiai sokféleség aggasztó csökkenésére, az állatfajok tömeges kihalásának témájára reagáló alkotásokat ismerhetnek meg


Február második hete óta a kiállítást már online tárlat formájában is megtekinthetik az érdeklődők, így mind a felvetett témáiban, mind az eszköztárában sokszínű kiállításban akár otthon, a fotelben ülve is elmerülhetünk. A Galéria honlapján keresztül virtuálisan bejárhatjuk a kiállítóteret, és egy kattintással akár közelebbről is szemügyre vehetjük a műalkotásokat.A Galéria missziójának megfelelően fontos cél a Last Words kiállítás esetében is, hogy a gyerekekhez is közelebb hozzák a bemutatott, komplex kérdéskört. A honlapról ingyenes elérhető Kihalni esélyes című online foglalkozás a 8-12 éves korosztályt szólítja meg. Az önálló foglalkozás során nemcsak a kiállított művekkel ismerkedhetnek meg a fiatalok, hanem azokkal az állatokkal, problémákkal is, amelyekkel ezek az alkotások foglalkoznak. Ha például valaki tudni szeretné, hány vad teve él ma, milyen szerepe van a fényszennyezésnek, vagy éppen az állatkerteknek a fajok életében, barangolja be az interaktív térképet, amelyet szöveges tartalmak mellett, játékos feladatok, rejtvények, kreatív foglakozások és egyéb érdekességek is színesítenek.


2021. február 23.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!