Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Óriáscsúszdák, üvegaljú medence és egyéb különlegességek

 

Óriáscsúszdák, üvegaljú medence és egyéb különlegességek

Már nyitva az ország legmodernebb strandja

Május 20-án újra megnyitotta kapuit az ország legmodernebb Strandja! Idén ti se hagyjátok ki a különböző medencéinket, a csúszdákat, a gyerekvilágot, a sport zónát és a vízi bárokat, hisz a debreceni Aquaticum Strand idén is feledhetetlen élményekkel vár mindenkit! 



Gyerekek vízi paradicsoma 1900 m2-en 

Az Aquaticum Strandon az egészen kicsiket (0-4 éves kor között) egy 0-40 cm fokozatosan mélyülő gyerekpancsoló várja, fröcskölő állatfigurákkal, bébicsúszdákkal, így a legkisebbek is biztonságosan fürödhetnek benne. A gyerekek érzékeny bőrét modern árnyékolástechnika védi. A spray park mellett lévő Robinson fára a 4-8 éves gyerekek akár fel is mászhatnak, a 8-12 éves kis kalózokat pedig a léghajódokkolót is kipróbálhatják víziágyúkkal, többféle csúszdával, hintákkal, vízeséssel, kötélmászókával. A kalandmedence 4 csúszdával csábít van feketelyuk csúszda, gömbcsúszda, UFO csúszda, aquatube csúszda.




Óriáscsúszdák, üvegaljú medence és egyéb különlegességek

Az Strand egyik jelképe, a 12 méter magas központi épület, melynek medenceszintjén gyógy- és relaxációs medencék, sportvilág, 50 méteres és 33 méteres úszósávval, kalandmedence és négyféle óriáscsúszda is megtalálható.  A fantasztikus zöld növényfalak, a halkan csordogáló vízesések és vízfátyolok emelik európai színvonalúra a strandot. 

Kiemelkedő attrakciótársítás az ugróplatform és fölötte 12 méter magasan épített, üvegaljú medence.  A különleges kialakítású medencéhez szervesen kapcsolódik egy vizibár, valamint a napozóterasz nyugágyai, árnyékolói. 


Forrás: aquaticum.hu

2022. május 24.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!