Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Repülésre vágytok? Itt a Superfly!

 

Repülésre vágytok? Itt a Superfly!

Új extrém szórakoztatóközpont várja a bátor gyerekeket és szülőket Budapesten

A budapesti csarnok az első olyan létesítmény, amelyet Németország területén kívül fejlesztett a Superfly Air Sports. A terem 2018. július 14-én, szombaton nyitott meg és több mint 2000 négyzetméteren várja a beltéri sportolás szerelmeseit. Az eszközöket, trambulinokat akár már 3 éves kortól használhatják a gyerekek.

A trambulinok mellett többek között lengőtrapéz, óriáscsúszda, egyensúkyozó és nindzsa pálya is várja a kihívások kedvelőit.

Szombat és vasárnap délelőtt a kisebb (3-9 éves korig) gyerekeknek szervezik a Kölyökjárat programot, de a gyerekek a nyitvatartási időben bármikor igénybe vehetik a parkot 3 éves kor felett. Kisebb gyerekekkel érdemes a Kölyökjárat idején felkeresni a helyszínt, így a tapasztalatlan szülők is jobban meg tudják ítélni, mennyire való ez a fajta időtöltés a gyereküknek, hiszen csúcsidőben, nagyobb tömegben a balesetveszély is nagyobb lehet.

Ja, és elsőre valószínűleg egy óra is elég lesz:-)

2018. augusztus. 8.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!