Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Sétahajózás a Dunán havibérlettel

 

Sétahajózás a Dunán havibérlettel

Kedd, szerda, csütörtöki és pénteki napokon

A Budapesti Közlekedési Központ és a MAHART együttműködésében 2022. április 29-től ismét menetrend szerinti hajójárat közlekedik a Duna budapesti, belvárosi szakaszán. A hajójárat a Vigadó tér–Akadémia–Margitsziget (Sportuszoda)–Batthyány tér–Vigadó tér útvonalon közlekedik. A hajók keddtől vasárnapig, 12 és 20 óra között kétóránként indulnak a Vigadó térről, az utolsó járat 21:15-re ér vissza ide. A teljes körút 1 óra 15 percet vesz igénybe. Hétfőn a hajóközlekedés szünetel.



A hajójáraton keddtől péntekig a BKK havibérleteivel, vagy az egy hónapnál hosszabb érvényességű termékeivel lehet utazni. 

Ilyen bérlettel nem rendelkező utasok 1500 forintos napijeggyel utazhatnak a hajón, az érvényesség napján korlátlan alkalommal. 

Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon kizárólag 1500 forintos napijeggyel vehető igénybe a hajójárat. A jegy birtokában az érvényesség napján korlátlan alkalommal nyílik lehetőség az utazásra.

7 év alatti gyermekek a hajójáratot díjmentesen vehetik igénybe, ehhez regisztrációs jegyet kell váltani a Vigadó téri MAHART jegypénztárban.

A hajójárat nem a közszolgáltatás része, így arra a helyi közlekedési kedvezmények – így például a gyermekek, a 65 év felettiek, és a fogyatékkal élők MÁK-kártyával történő díjmentes vagy kedvezményes utazása – nem érvényesek

Jegyvásárlásra személyesen a Vigadó téri hajóállomáson (itt SZÉP kártyával is lehet fizetni), a többi kikötőben pedig a hajón van lehetőség. Kerékpárt vagy kutyát 1000 Ft-os  jeggyel szállíthatunk.


Fotó: BKK

2022. április 20.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!