Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Simaliba Játszóház, ahol a föld alatt egy vár rejtőzik

 

Simaliba Játszóház, ahol a föld alatt egy vár rejtőzik

Budapesten az Oktogon és a Nyugati pályaudvar között

A Simaliba Várjátszóház egy semmi máshoz nem hasonlítható, egyedülálló játszóház Budapest belvárosában az Oktogon és a Nyugati tér között. Különlegességét az adja, hogy a pincehelységben egy monumentális, akadályokkal, csimpaszkodókkal, bástyákkal, függőalagúttal, láncos átjáróval teletűzdelt igazi vár húzódik meg 60 méter hosszan.

A játszóházban a gyerekek rengeteg jelmez közül választhatnak, melyeket teljesen ingyen vehetnek fel, míg a Játszóházban tartózkodnak: így lehetnek hercegnők, hercegek, de beöltözhetnek sárkánynak vagy akár pókembernek is.

A Várban elrejtettek egy Hercegnő Lakosztályt és egy Lovagi Termet. Nevükből adódóan a Hercegnő Lakosztályban a kislányok tudnak elbújni igazi hercegnőként, míg a Lovagi Terem a fiús játékoknak vannak kialakítva, hiszen van itt kisautó-asztal, világítós tapogató fal - de természetesen a lányok sem hagyják ki az itt rejtőző játékokat.

Mindenféle kismotor közül választhatnak a gyerekek a Várba vezető lépcső alatt kialakított járműparkban, sőt, van lábbal hajtós igazi piros versenyautónk is. Ha esetleg a nagy játékban kifogy az üzemanyag a kismotorokból, akkor a tankolást meg lehet oldani egyedi benzinkútunkon is :).

A játszóházban az egészen pici babákkal érkezőkre is gondoltak, hiszen van kényelmes kanapéval és minden fontos eszközzel felszerelt baba-mama szoba a privát elvonulásokra, és egy külön bébirészleg matatófallal, labdatengerrel, minicsúszdával és libikókával, és van egy külön rácsos kis ágyikó tele finom puha plüss állattal. Sőt, 1 év alatt a gyerekeknek ingyenes a belépés.

A játszóház különleges része az egyedi tervezésű, színházi díszletekkel kialakított Trónterem, mely tökéletes helyszín SZÜLETÉSNAPOK és egyéb rendezvények megtartására, itt a gyerekek igazán királyok és királynők lehetnek, amikor a Trónszékbe beleülnek.

Itt a szülők is jól tudják érezni magukat, hiszen kényelmes kanapékon tudnak olvasni, pihenni, netezni az ingyenes WIFI-nk által úgy, hogy nem kell folyton fél szemüket a gyerkőcön tartani: bőven belátható a Játszóház.

Büfé is van, ahol a jó idő közeledtével a szokásos rágcsákon kívül frissen készített málnashake-kel, szörpökkel, és egészséges nasikkal, illetve melegszendviccsel is várják a hozzánk érkezőket.

Nyáron saját Mesetáborral készülnek, mely során a gyerekek egy hét alatt elkészítik saját meséjüket, és a tábor utolsó napján elő is adják a szülőknek. A táborokra 5-9 éves korig várják a gyerekeket. A nyári mesetáborról bővebb információt az info@simaliba-jatszohaz.hu e-mail címen tudnak adni.

Áprilisban minden vasárnap 10-12 óra között ingyenes csillámtetoválással várják az érkezőket.

De a legnagyobb attrakció az április 23-án tartandó ingyenes Libanap, amikor a belépés mindenkinek ingyenes! Aznap egy ingyenes előadás is lesz Pozitív Fegyelmezés címen. Április 28-án délután 16 órától pedig egy fantasztikus Vitéz László bábelőadásra várják a szülőket és a gyerekeket. Rendszeres programjaik hétfőn és szerdán a kismama jóga, a kisbabás és nagybabás jóga, minden péntek délután pedig a kézműveskedés.

Cím: 1067 Budapest, Eötvös utca 40.

Nyitva  minden nap 9-20 óráig.

További információk a Simaliba honlapján: www.simaliba.hu

és a Facebook-oldalán: www.facebook.com/simaliba/

 

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!