Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Szarvasbőgés és kisvasúti nap a Gemencben

 

Szarvasbőgés és kisvasúti nap a Gemencben

A tökéletes családi program őszre!

Már elkezdődött a szarvasbőgés a Gemenci erdőben, amire egy különleges program keretében szeptember 12-én a kisgyerekes családokat is várják. A szarvasbőgés túrákon való részvételt gyerekek részére általában nem ajánlják,  de a szeptember 12-én induló túrán  a csendes hallgatózást megunó fiatalok Lassiban a többi látogató zavarása nélkül tölthetik el a vonat visszaindulásáig az időt a játszótéren, vagy a Halászati Kiállítás megtekintésével.


A program 17:30-kor kezdődik szakavatott vadász előadásával, amelyből megtudhatjátok, hogy mit olvashat ki a vadász a hullajtott agancsokból, hányféle bőgő hangot hallhatunk az erdőben, hogyan élnek a gímszarvasok. 18:00 órakor Mosonyi Szabolcs a Gemencben forgatott filmjét vetítik, majd 18:30-kor elindul a vonat az erdőbe. Pörbölyre a visszaérkezés 20:30 körül várható.

Részvételi díj felnőtteknek 4500 Ft, gyerekeknek 14 éves korig 2000 Ft. A férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes bejelentkezést kérnek, amit a +36 30 243-4613 és 06 74 491-483 telefonon vagy az okocentrum@gemenczrt.hu címne lehet megtenni.


Egy héttel később, szeptember 19-én kerül sor a Gemenci kisvasút napjára, amely során egész napos családi rendezvényen vehettek részt a pörbölyi Ökoturisztikai Központban és az erdei vasút megállóiban.2020. augusztus 31.

Forrás: gemenczrt.huvissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!