Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Szentivánéj az Állatkertben

 

Szentivánéj az Állatkertben

Különleges esti rendezvény a népszerű városligeti helyszínen

A Fővárosi Állat- és Növénykertben egy különleges hangulatú és nem mindennapi estén a népi hagyományok és az érdekes állatoké, valamint a tűzé a főszerep. Az izgalmas családi programokon és a szórakoztatáson túl ezen az estén is igyekeznek átadni a természet és az állatok szeretetét az érdeklődőknek.



A látogatókat tűzzsonglőrök, különleges LED-show, koncert és táncház várja, ahol a legbátrabbak a tűzugrást is kipróbálhatják. Bepillanthatunk egy igazi Planetáriumi előadásba, megcsodálhatjuk a csillagos égboltot. Mindemellett mítoszok világa is életre kel és fluoreszcens állatokról is hallhatnak előadást.


A „Szentivánéj az állatkertben” c. rendezvény 2022. június 24., péntek 19.00-24.00 óra között kerül megtartásra a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

Felnőtt jegy: 5500 Ft

Gyerek jegy (2-14 év): 3500 Ft

Baba jegy (0-2 év): 200 Ft


Kedvezőtlen és szélsőségesen veszélyes időjárás esetén (az OMSZ által kiadott vészhelyzeti riasztás esetén) a rendezvény elmaradásáról az Állatkert legkésőbb a rendezvény napján 16.00 óráig a http://www.zoobudapest.com honlapon, illetve az Állatkert hivatalos facebook https://www.facebook.com/allatkert oldalán ad ki közleményt. Amennyiben a közlemény kiadására nem kerül sor, az Állatkert a program megtartására készül. Az időőjárást érintő bővebb tájékoztatás ezen linken. 

Előzetes jegyváltás a jegymester.hu oldalon lehetséges.


2022. június 10.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!