Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Szeptemberi tökfesztiválok 2018

 

Szeptemberi tökfesztiválok 2018

A tök nem unalmas zöldség, sőt...

Az idei tökfesztiválok sorát, a Rácalmási Tökfesztivál nyitja szeptember 14-én, ahol ebben az évben 15. alkalommal rendezik meg a jeles háromnapos eseményt. A fesztivál során megcsodálhatjátok a különféle tökös kompozíciókat, lehetőségetek nyílik tökfaragásra és töklámpások készítésére is. A három nap alatt rendeznek koncerteket, gyermekprogramokat, lesz hobbiállat kiállítás, vidámpark, graffiti fa és persze sok-sok tökös finomság.

Minden évben nagy népszerűségnek örvend az Őrségi Tökfesztivál, amely most 15. alkalommal kerül megrendezésre szeptember 28. és 30. között. Az események Őriszentpéteren és Szalafőn zajlanak. 28-án és 30-án egy-egy koncertet hallgathatunk meg, a fő eseményekre 29-én, szombaton kerül sor. A programok között találunk természetvédelmi játszóházat, tökjó túrákat az európai bölényekhez és az eurázsiai vadlovakhoz, találkozhattok Harisnyás Pipikkel és a gasztroudvarban megkóstolhattok tökös ételeket is.

Tizenegyedik évébe lépett a Zebegényi Tökvilág Fesztivál. Idén szeptember 29-én várnak mindenkit a Dunakanyar gyönyörű településére. A töklámpás faragó versenyre a helyszínen készített tökkel lehet nevezni. A Fő téren és környékén kézműves foglalkozások és színpadi produkciók váltják egymást. Izgalmasnak ígérkeznek a töklökő, töksúlysaccoló és tökmagpöckölő versenyek is.

2018. szeptember 3.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!