Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Talált Tárgyak Tárlata 2.

 

Talált Tárgyak Tárlata 2.

Ismét megrendezik a BKV eddigi legnépszerűbb kiállítását

Tizenegy évvel ezelőtt rendezte meg a BKV az egyik legsikeresebb kiállítását, ahol azokat a – sokszor meghökkentő, mulatságos, értékes és érdekes – tárgyakat mutatták be, amelyeket valamely közlekedési eszközön hagytak az utasok. Most, ha lehet, még inkább autentikus környezetben mutatják be, mi változott az elmúlt tizenegy évben. Vajon jobban vigyázunk értékeinkre?

 

A járműveken hagyott eszközök egy korszak tárgykultúrájának lenyomatát adják. Megismerhető belőlük a kor öltözködési divatja, olvasási szokásai vagy például a mobiltelefonok legújabb generációja is. 


Bár a kiállítás tárgyai elvesztek, mégsem tűntek el. Megkezdik szigorúan szabályozott vándorútjukat, amely szerencsés esetben a tulajdonosnál ér véget. Hogy mi történik az elhagyott tárgyakkal, milyen szabályok vonatkoznak a kezelésükre és miket hagynak el legtöbbször az utasok? Mindezt és még számos érdekességet megtudhattok a legújabb kiállítás anyagából. 

INFORMÁCIÓK

Helyszín: Foldalatti Vasúti Múzeum

Nyitvatartás: keddtől vasárnapig 10:00-17:00

Belépő: 350 Ft/felnőtt, 280 Ft/diák, 6 éves kor alatt ingyenes

A kiállítás 2022. december végéig tekinthető meg.

Forrás: bkv.hu

2022. július 5.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!