Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Tanyaudvar, új erdei játszótér és csúszdapark

 

Tanyaudvar, új erdei játszótér és csúszdapark

Egy kerület - három újdonság

A 16. kerületben három újdonság is várja a családokat ezen az őszön. Október elején megnyílt a nagyközönség előtt is a Kertvárosi Tanyaudvar. Ezen kívül a Sashalmi-erdőben játszóteret, focipályát és erdei edzőpályát is létesített az önkormányzat. És végül, de nem utolsósorban, egy új csúszdapark is létesült a kerületben.

Október 2-án megnyitotta kapuját a Kertvárosi Tanyaudvar. Minden érdeklődőt vár a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat, akik szeretnék megismerni a hajdani tanyák őshonos háziállatait. Bejelentkezés és időpont egyeztetés a 06-20-593-52-66 telefonon. A belépés díjtalan. Cím: 1165 Budapest, Sarjú út 5.

A mintegy 8 hektáros Sashalmi-erdőben a játszótér, az erdei edzőpálya és focipálya kialakítása mellett megújították a területen lévő tisztást is. Megtörtént a régi padok és asztalok cseréje, három tűzrakót alakítottak ki, továbbá egy esőbeálló is épült. Az újonnan kihelyezett információs táblák segítségével a látogatók megismerkedhetnek az erdő élővilágával.

És végül a sokak számára talán legizgalmasabb hír: új csúszdaparkot avatnak október 11-én,pénteken 15:30-kor a Reformátorok terén.

Forrás: 16. kerületi önkormányzat honlapja és Facebook oldala.

2019. október 8.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!