Keresem

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Télen is szafarizhattok a Hortobágyon

 

Télen is szafarizhattok a Hortobágyon

Új, kényelmesebb járgányt üzemelt be a nemzeti park

A szafariról legtöbbeknek Afrika szavannái jutnak eszébe, pedig ennél sokkal közelebb, a Hortobágy szikes pusztáin is hasonló élményben lehet részünk. A civilizáció térhódítása előtt a Hortobágy területén nagy létszámban éltek legelő patások, mint az őstulok vagy a vadlovak. E nagyvadak leszármazottait tekinthetik meg testközelből azok, akik részt vesznek a Hortobágyi Vadaspark szafari programján.A körülbelül 25-30 perces túra egy nyitott szafari terepjáróval történik, a Vadaspark gyalogos zónáján kívül eső, úgynevezett Nagylegelő bejárásával, szakvezető kíséretében. A program során a vendégek részletes tájékoztatásban részesülnek a különböző élőhelyekről és a hozzájuk kapcsolódó fajokról. A látogatóknak lehetőségük van természetfotózásra is. 

A most beüzemelt új szafariautóba a látogatók maximális biztonsága érdekében 7 db speciális biztonsági sportülést rögzítettek, 4 pontos biztonsági övvel. A vendégtér az eső- és fényvédelem érdekében ponyvaborítást is kapott. A szakvezetést audio hangrendszer segíti vezeték nélküli mikrofonokkal és hangszórókkal, így a tájékoztatás nem egyirányú, az utasok számára kérdések feltevésére is van lehetőség. 


A szafari eléggé időjárás- és talajviszony-függő, a résztvevők maximális létszám 7 fő. Jelentkezni a vadaspark ajándékboltjában van lehetőség, nagyobb csoportoknak 15 fő felett pedig előzetesen telefonon (+36 30 383 1612) vagy e-mailben (hnp@hnp.hu). A szafarijegy ára egységesen 1200 Ft/fő.


Forrás: Aktív Magyarország

2021. november 24.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!