Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Télen sem kell lemondani a vizes örömökről!

 

Télen sem kell lemondani a vizes örömökről!

5 szuper élményfürdő, ahol egész évben jól szórakozhat a család apraja-nagyja

Bár a fürdőzésre elsősorban nyáron gondolunk, szerencsére télen sem kell lemondanunk erről a vidám családi időtöltésről. Országszerte találunk olyan élményfürdőket, ahol a gyermek- és élménymedencék mellett még szuper beltéri csúszdák is találhatók. Ajánlónkban a legizgalmasabb helyeket válogattuk ki a hazai kínálatból.                                                                                                                                                                                                                      

                                        

A fővárosi régió sztárja a budapesti Aquaworld, ahol minden időben jól szórakozhat az egész család. A legkisebbeket gyermekmedence és száraz játszótér várja, a nagyobbak kipróbálhatják a külső és belső élménymedencét, a hullámmedencét, az ugrómedencét vagy a szörf medencét is (ez utóbbi január 10-től felújítási munkálatok miatt egy időre lezárásra kerül). És persze ott vannak a csúszdák, amelyek közül az összes zárt térben van, így télen ugyanúgy használható, mint nyáron. A 11 csúszdán összesen közel 1 kilométernyi út megtételére nyílik lehetőség. Az élményfürdőben ezen kívül a szünetekben és hétvégente animációs programokat is szerveznek.                                                                                                                                                                                                    

A szegedi Napfényfürdő Aquapolisba szintén minden évszakban érdemes ellátogatni. A belső élménymedence térből a kiúszón keresztül a külső wellness medencét is megközelíthetjük. A belső térben két gyerekpancsoló is található 32-34 fokos vízzel.  A Baba-Mama Világban lehetőség nyílik a kisgyermekkel érkező szülőknek a baba nyugodt altatására, pelenkázására és etetésére. A fürdőben száraz gyermekjátszóház is helyet kapott. 13 csúszda (9 beltéri és 4 kültéri) áll a kalandot és szórakozást kereső fürdővendégek rendelkezésére. A legkülönlegesebb darab a 30 méteres toronyból induló, lifttel megközelíthető 272 m hosszú, zárt óriáscsúszda, ami Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

A nyíregyházi Aquarius Élményfürdőben egész évebn élvezhető a hullámmedence, gyerekmedence és élménymedence. A legkisebbeket medencékkel, csúszdákkal, Inka romtemplommal, kincses szigettel és egyéb élményelemekkel kiegészített mesés gyermekvilág várja. A kicsik itt íves, verseny- és elefántcsúszdán tölthetnek el élvezetes perceket. A nagyobbak részére élményvilág épült, ahol hullámmedence, vízfüggönnyel, barlanggal kiegészített vadvízi sodrófolyosó és különböző óriáscsúszdák várják a legbátrabbakat. A csúszdák között található kamikaze, óriáscsúszda és fekete lyuk is.                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Az ország egyik leghíresebb fürdővárosa, Gyula is rendkívüli fürdőkomplexummal rendelkezik. A Gyulai Várfürdő egész évben üzemelő Aquapalotájában kicsik és nagyok is megtalálják a számukra legmegfelelőbb vízi attrakciót. A baba- és gyermekmedencében vízágyúkat, kalózhajós vízicsúszdát és  vízköpő kisállatokat találunk. A fürdőben van ugrómedence és természetesen csúszdák. Az egész komplexum legszembetűnőbb része a két hatalmas csúszda, ami több 10 méter magasságról indulva megjárja egy vulkán belsejét is, mielőtt a vízbe csobbannánk. A családiasabb kalandra vágyókat 4 személyes családi csúszda is várja. S mindezeken felül a komplexum mindkét sarkában jól felszerelt játszóház várja a kicsiket.                                                                   

És végül kalandozzunk el kicsit Nyugat-Magyarországra is. A Sárvárfürdő új családi élményfürdőjében az év minden napján élvezhetjük a pancsolás örömeit.  A dél-tengeri hangulatot idéző 5000 m2-es épületben minden helyet kapott, amire a család kisebb és nagyobb tagjai vágynak. Van itt hullámmedence, játékokkal teli bébimedence babacsúszdával, csúszdákkal, víziágyúkkal, spriccelpőkapuval tarkított gyermekmedence, baba-világ, játszóház, sőt még egy bowlingpálya is. A fürdő 14 csúszdájából 6 egész évben üzemel. Három óriáscsúszda az épületen belül és kívül tekereg, mire végül belecsobbantok a medencébe, a családi szivárványcsúszdát pedig akár a kisebbek is kipróbálhatják.

                                                                                                                  

A fedőkép forrása a nyíregyházi Aquarius Élményfürdő honlapja.

                                                                                                                 

2019. január 7.

Frissítve 2020. január 2.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!