Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Téli csodavilág a Westend Tetőkerten

 

Téli csodavilág a Westend Tetőkerten

Koripálya, körhinta és programok

Ünnepi hangolódás vette kezdetét november közepén a Westend Tetőkerten. A Winter Wonderland néven futó rendezvénysorozat egészen év végéig vár mindenkit körhintával, jégkorcsolyapályával, izgalmas programokkal, és téli ételekkel, italokkal.

November 14-én, vasárnap 16:00 órakor nyitotta meg kapuit a Winter Wonderland. A szabadtéri, tetőkerti eseményen családok és közösségek együtt, a város felett hangolódhatnak a közelgő ünnepekre. Sült gesztenye és forralt bor illatába burkolózik a jégkorcsolyapálya, ráadásul az idei évben hangulatos körhintával és decemberben további programokkal várják majd a kicsiket és a nagyokat. A Winter Wonderland rendezvényhelyszínére a belépés ingyenes. 


KORIZZ A VÁROS FELETT

A jégpálya 10 év alatti gyerekek számára, valamint érvényes VI. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenesen használható. 10 éves kor felett a belépő 1.500 forint,  melyért cserébe mindenki  egy 1.500 forint értékű Westend ajándékkártyát kap. Ez az összeg teljes egészében levásárolható kártyán jelölt időpontig a Westend közel 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében. A helyszínen bérelhető korcsolya bérleti díja: 800 Ft.

KÖRHINTA

A körhinta ingyenes, de használata a Westend Applikációban lévő kupon bemutatásához kötött. Egy nap egy telefonról 2 db kupon váltható be. A körhintát 3-12 éves gyerekek használhatják, szülői felügyelettel. Maximum teherbírás 60 kg.

RENDEZVÉNYEK

Decembertől az Eötvös10-zel együttműködve családi eseményekkel is bővülnek az adventi hétvégi és a téli hétköznapi lehetőségek a város felett: lesz gyerekkoncert, óriásbábos produkció, kézműves foglalkozás, de közös jótékonysági ajándékgyűjtésre is sor kerül a TündérPakk Alapítvánnyal. 


NYITVATARTÁS

Hétfő-csütörtök: 13:00 – 20:00
Péntek: 13:00 – 22:00
Szombat: 12:00 – 22:00 (A jégpálya karbantartás miatt 15:00 – 16:00 óra között szünetel)
Vasárnap: 12:00 – 20:00 (A jégpálya karbantartás miatt 14:00 – 15:00 óra között szünetel)2021. november 23.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!