Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Turisztikai fejlesztések Pannonhalmán

 

Turisztikai fejlesztések Pannonhalmán

Az országban egyedülálló Illatmúzeum is épül itt

A turisztikai fejlesztés közvetlen célja a Főapátság területén fekvő gyógynövénykertben folyó munkálatok, elsősorban a helyben előállított termékek gyártási munkafolyamatainak a XXI. század követelményeinek megfelelő, interaktív módon, a látogatói élmény növelésével történő bemutatása. A feldolgozási és lepárlási folyamat megismertetése érdekében megújítják a levendula-lepárlót, valamint kialakítanak egy tea- és szőlőmag-feldolgozó látványműhelyt is. A projekt része egy illatmúzeum és egy gyógynövényszárító létesítése is, továbbá a gyógynövénykertet az arborétummal összekötő tanösvény.



Az Officina Sancti Martini Kozmetikum Manufaktúra épületében a monostor ősi receptúráin alapuló kozmetikai termékek készítésével ismerkedhetnek meg a látogatók. A szélesebb körű információátadás biztosítására interaktív idegenvezető alkalmazást is kifejlesztenek. Új elemekkel bővül a teázó és a bemutatótérként is funkcionáló múzeumpedagógiai foglalkoztató.



A beruházás során megvalósul Pannonhalma városközpont és a Főapátság fizikai és kulturális-turisztikai összekapcsolása az úgynevezett Gesztenyés Horog gyalogút rehabilitációjával.


Forrás: panninhalmifoapatsag.hu


2020. március 10.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!