Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Ugrálóvár helyett szalmavár, hordólovaglás, tehénfejés és kisállatok garmadája

 

Ugrálóvár helyett szalmavár, hordólovaglás, tehénfejés és kisállatok garmadája

170 000 négyzetméter és több mint 50 állatfajta - ez az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

Egy hely, ahol gyermek és állat életre szóló barátságot köthet

Több száz háziállatot ismertetnek meg a gyerekekkel az Állattenyésztési napokon

Május 9. és 11. között újra az állattenyésztésé és a mezőgazdaságé lesz a főszerep Hódmezővásárhelyen. Az idén 26. alkalommal megrendezett Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár ugyanis egyedülálló élményt kínál azoknak a gyerekeknek, akik érdeklődnek a természet és az állatok iránt, és mindezeket szeretnék vidám, játékos környezetben, szórakozva megismerni. A helyszínen lévő szakértők türelmesen és részletesen válaszolnak minden kérdésre, és segítik feloldani a gyerekek ismeretlennel szemben alakult gátlásait.

                                

A szervezők a kezdetektől fogva kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy közelebb hozzák a kicsiket a természetközeli élet rejtelmeihez és megmutassák nekik az állattartás és a gazdálkodás szépségeit és tiszteletét.

 

„A 2019-es rendezvényen központi szerepe lesz annak a mintegy 50 hatalmas bálából épített szalmavárnak, melynek már városszinten és a környéken is híre ment, a gyerekek pedig alig várják. Természetesen számos egyéb program várható még, melyeket pedagógus szakemberekkel együtt szoktunk kitalálni. Valamit biztosan jól csinálunk, hiszen a szombati napokon nem ritka, hogy 6-800 gyerek is megfordul a rendezvényen!” - meséli Asztalos Sándor, a Hód-Mezőgazda Zrt. controlling munkatársa, aki 2006 óta felel a gyermekprogramokért.

 

S hogy konkrétan milyen programokról is van szó?

-          Állatsimogató: kisbirkát, nyuszit, kecskét, disznót, borjakat cirógathatnak a maximális cukiságra vágyó lurkók!

-          A hétvégi cowboyok rodeóbikán tesztelhetik rátermettségüket…

-          … a vállalkozó szellemű gyerkőcök pedig a tehénfejés művészetében is megmerítkezhetnek!

-          Ám ez még csak a jéghegy csúcsa, a további izgalmas programokat mindenképpen érdemes a helyszínen felfedezni!

 

A kiállításra 18 éves korig ingyenes a belépés, valamennyi gyermekprogram és játék ingyenesen látogatható. További információk: http://hodmezogazda.hu/

Forrás: sajtóközlemény

2019. május 6.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!