Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Új autósmozik nyíltak Budapesten!

 

Új autósmozik nyíltak Budapesten!

Szuper családi program a kellemes nyári estéken

Sajnos a mozik nyitására még várni kell, de Budapesten egyre-másra nyílnak az autósmozik. Az időpontok és a filmfelhozatal miatt ezt inkább nagyobb gyerekes családoknak ajánljuk, de 10-12 éves kortól minden bizonnyal a család fiatalabb tagjai is nagyon jól fognak szórakozni. Már működik az autósmozi a Lupán a nagyparkolóban, ahol minden este vetítenek filmeket. A Lupa Drive-in Autósmozi a műfaj 60-as évekbeli amerikai fénykorát igyekszik megidézni. Más hasonló mozikkal ellentétben, egy 60 m2-es vászonra vetítve nagy klasszikusokat, igazi kedvenceket nézhet nap mint nap a közönség. A belépő - autónként – 4990 Ft. Az autórádiókkal lehet befogni a film hangfrekvenciáját. A parkolóban száz autó fér el és a jegyeket online lehet megvásárolni, illetve a helyszínen is van rá lehetőség, ha nem fogytak el elővételben a jegyek.

Autósmozi nyílt a Westend tetején is – nem csak autósoknak! A Budapest Rooftop Cinemában klasszikus filmeket vetít ezúttal biztonságos körülmények között. Itt azokra is gondoltak, akik nem vezetnek: ők ugyanazért az árért a helyszínen parkoló MOL Limókba válthatnak helyet. A jegyár 3887 Ft/autó, helyfoglalás érkezési sorrendben. A filmek akkor kezdődnek, amikor sötét lesz, és megfelelőek a fényviszonyok. Ez alkalomról alkalomra változik, de általában 20:30 és 21:15 közötti időszakra esik. A Facebook-oldalon a konkrét eseménynél láthatjátok az aktuális film kezdési idejét. Jegyet csak elővételben lehet váltani. A Budapest Rooftop Cinema hamarosan a Mammut tetején is nyit autósmozit.


Június 13-tól indulnak az Árkád tetőteraszán a Panam Autósmozi vetítései, ahol vasárnaponként 18:00 órától külön gyerekfilmes vetítéseket is tartanak a szombat és vasárnap esti 21:00 órás vetítések mellett. Jegyet előzetes online a mozi oldalán tudtok venni, vagy a vetítés előtt a helyszínen, de kizárólag bankkártyával. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.  A parkolás a vetítés előtt 1 órával kezdődik. Ételt és italt a helyszínen, online tudtok az autóba rendelni a weboldalon. A jegyár 5500 Ft/autó.
2020. június 3.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!