Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Új Bogyó és Babóca film a mozikban

 

Új Bogyó és Babóca film a mozikban

Bemutató április 6-án

Hónapok meséi címmel április 6-án jelenik meg a mozikban az új Bogyó és Babóca rajzfilm. A népszerű sorozatból készült ötödik mozifilm központi témája a természet közös felfedezésének élménye. Bartos Erika mesekönyve alapján a filmet a KEDD Animációs Stúdió készítette.



A Hónapok meséi animációs filmben az évszakok váltakozását tizenkét rövid történetben követhetjük végig, amint a természet minden hónapban közös játékra hívja a szereplőket. Kalandjaik során februárban együtt ünnepelnek egy különleges farsangi bálon, áprilisban közösen ugrálóváraznak, júliusban együtt készítenek gyümölcsjégkrémet, decemberben izgalmas ajándékokkal lepik meg egymást. A tizenharmadik, ráadás történetben pedig egy süteményversenyen is részt vesznek, amelyből kiderül, hogy bárki, még a mindig lelkiismeretes Bagolydoktor is hibázhat.



A bölcsődések és óvodások körében a Bogyó és Babóca több mint tíz éve az egyik legnépszerűbb rajzfilmsorozat. A Hónapok meséi a gyermekek egészséges fejlődéséhez szükséges szabadtéri időtöltésre hívja fel a figyelmet. A mozifilm rövid, ötperces epizódokból áll, hogy a kisgyermekek is könnyen értelmezni tudják a látottakat. A szelíd és vidám képsorok biztonságos hangulatot teremtenek a vetítéseken. A hazai mozikultúrában ritkaságnak számítanak a korhatár nélkül megtekinthető alkotások. A Hónapok meséi ilyen, így kiválóan alkalmas arra, hogy első moziélmény legyen a legkisebbek számára.


A meseszereplők hangját ezúttal is Pogány Judit, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész kölcsönzi, aki nem kevesebb mint száz karaktert szólaltat meg egyedi hangon.

2023. március 23.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!