Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Új budapesti park játszótérrel, ahol Csukás István-figurák is felbukkannak

 

Új budapesti park játszótérrel, ahol Csukás István-figurák is felbukkannak

Újabb óbudai szabadidőparkkal bővült a fővárosi kínálat

A várva-várt Pünkösdfürdő park mellett márciusban egy kisebb, de szintén óbudai parkot is felavattak a békásmegyeri Táncsics Mihály utcánál. Az új helyen mindenki jól érezheti magát, a sportolni vágyó felnőttek éppúgy, mint a kisgyermekes családok vagy a kutyások.



A békásmegyeri Táncsics Mihály utca, Ország út és Lukács György utca által határolt zöldterület fejlesztése során a közvilágítást napelemek telepítésével oldották meg, a parkosított részen padok, sétányok, ivókút teszik komfortossá a sétát és az itt eltöltött időt.

Az agilityelemekkel ellátott zárt kutyafuttató a kisebb és nagyobb testű kutyák számára is alkalmas. A szabadban sportolni vágyóknak sem kell messzire menniük, hiszen a Táncsics parkban fitneszeszközök, pingponghoz és teqballhoz szükséges kellékek is várják őket.

A gyerekek számára pedig – a kisebbektől a kamaszokig – külön tereket építettek, megidézve a Keménykalap és krumpliorr cirkuszos, fagylaltos motívumait és fejet hajtva Óbuda-Békásmegyer 2020-ban elhunyt díszpolgára, Csukás István előtt.



Forrás: obuda.hu


2022. március 27.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!