Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Új játszótér a Múzeumkertben

 

Új játszótér a Múzeumkertben

A belvárosi gyerekek legnagyobb örömére!

A Nemzeti Múzeum kertje – korabeli szóhasználattal a Muzi – hatalmas, árnyat adó fáival, üldögélésre csábító padjaival mindig is a béke szigetét jelentette a nyüzsgő fővárosban élők generációinak számára. És hogy ez továbbra se legyen másként, az elmúlt időszakban lezajlott megújulás részeként már egy játszótér is várja a családokat a Múzeumkert Pollack Mihály tér felőli oldalán, amelynek ünnepélyes átadására október 11-én került sor.

A Múzeumkert játékai a békebeli főváros hangulatát idézik meg a látogatóknak: egy működő kintorna repít vissza bennünket abba a korba, mikor még verklisek járták az utcákat, a gyerkőcöket egy aprócska lóvasúti kocsi csábítja beszállásra a hozzátartozó, hangulatos kis állomásépület mellett.

Külön területet alakítottak ki azok számára, akik fel szeretnék eleveníteni a Pál utcai fiúkból is jól ismert játékot, a golyózást – korabeli elnevezésével a gojzizást. És az sem okoz gondot, ha valakinek a helyszínen jutna eszébe, hogy beszállna a játékba, ám otthon felejtette üveggolyóit, hiszen pótolhatja őket a játszótéren található automatából. 

Hír és kép forrása: jozsefvaros.hu

2019. október 12.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!