Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Új játszótér nyílt Zuglóban

 

Új játszótér nyílt Zuglóban

És lesz még folytatás

A Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. munkatársai nem tétlenkedtek a karantén alatt, és nagyrészt önerőből elkészítették az első játszóteret a Mogyoródi úti sporttelepen. A nem kevés társadalmi munkával megvalósított kis játszótér az eddigi extrém park, az „Orange ramp” Rákos-patak felőli oldalára került. Egy homokozó, egy hinta, egy mászóka és hangulatos környezet szolgálja a sporttelepre kilátogató kisgyermekes családok kényelmét.  Az „Orange ramp” játszótér felőli oldalát táblafestékkel kenték le, melyre a kicsik krétával szabadon rajzolhatnak.


A Mogyoródi úti sporttelep fejlesztése három ütemben valósul meg. Az első ütemben elkészült kis játszótér a legkisebb korosztály számára épült. A második ütemben – még remélhetőleg ezen a nyáron – egy másik játszóteret is építenek, amely már a nagyobb gyerekek igényeit elégítené ki. A harmadik ütemben pedig teljes egészében meg fog újulni a felnőtt játszótér (a kondipark) is, mellyel egyszerre a sporttelep közel 5000 m2-es zöld területét is felújítanák, így az egész család kellemes órákat tölthet majd el a Mogyoródi úti sporttelepen.


2020. június 1.

Forrás: zuglo.hu

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!