Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Új meseösvényt adnak át a Kiscelli Parkerdőben október 8-án

 

Új meseösvényt adnak át a Kiscelli Parkerdőben október 8-án

Az átadás másnapján ingyenes meseösvény-vezetésen vehettek részt

Vajon kik élnek erdő és mező határán? Hogyan válik a holtfa az élet bölcsőjévé? Lehet-e megújítva megőrizni a régit? A Mimó és Csipek csapat szeretettel vár titeket a Kiscelli parkerdőben létrehozott új meseösvényük nyitott és ingyenes vezetésein októberben.




Rendkívüli kalandban lehet részetek Mimó, Csipek és Ficak kutyus oldalán, akik elindulnak az ódon kastélyból, hogy miközben bejárják a park ösvényeit, számtalan határt átlépve megtalálják a választ a fenti kérdésekre. Tartsatok velük ti is!



Első alkalommal az átadó másnapján, október 9-én lesz meseösvény- vezetés, és az alábbi három időpontra lehet jelentkezni: 11:00 - 15:00 - 16:30 ezen a linken.  A meseösvény-vezetés akkor tud megvalósulni, ha adott időpontra min. 10 fő jelentkezett, ezért fontos, hogy csak abban az esetben jelentkezettek, ha valóban el tudtok menni. Amennyiben több időpont is megfelelne nektek, abban az esetben többre is jelentkezhettek/jelentkezzetek! A vezetést megelőző nap folyamán jelezzük, hogy melyik vezetések kerülnek megtartásra. 
A meseösvény honlapját itt találjátok.




2021. október 5.
vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!