Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Új sorozatban tér vissza az idén 60 éves Frédi és Béni

 

Új sorozatban tér vissza az idén 60 éves Frédi és Béni

Vadonatúj kőkori kalandok február 29-étől a Boomerangon!

Subi-dubi-dú! A két kőkorszaki család a Subi-dubi dínók című új rajzfilmsorozatban tér vissza! A mai napig töretlenül népszerű Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki spin-offja hazánkban is a modern klasszikusokat műsorra tűző Boomerang csatornán mutatkozik be.


Subi-dubi dínókban Kovakövi Frédi és Vilma lánya, Enikő, valamint Kavicsi Béni és Irma fia, Benő a főszereplők. Bár a két legjobb barát a modern kőkori civilizáció szülöttei, minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a várost körülvevő vadonban lehessenek, ahol annyiféle kaland várja őket, ahányfélék az ott élő őshüllők.


Enikő neves tudós és feltaláló szeretne lenni, és ezért legszívesebben érdekes dinoszauruszokat és kőzettani rendellenességeket tanulmányoz. Benő ősemberfeletti erejével csillapítja sosem szűnő zúzási kényszerét, ősemberfeletti étvágyával pedig sosem szűnő éhségét. Enikő és Benő kissé lökött, hűséges dinoszaurusztársukkal, Dínóval fedezik fel a vadont, s eközben új barátokat szereznek és új ellenfelekkel küzdenek meg. Izgalmas kalandokba keverednek, amelyek újabb és újabb tanulságul szolgálnak az életről és a barátságról.


Subi-dubi dínók február 29-étől hétvégén 9:00-kor, 12:00-kor, 16:00-kor és 20:00-kor látható a Boomerangon!
 

Sőt! Az új epizódok bemutatása alkalmából Facebook játékunkon most Boomerangos ajándékcsomagokat is nyerhettek! A játék március 1-ig tart.


2020. február 26.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!