Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Újdonságok a Tisza-tónál

 

Újdonságok a Tisza-tónál

Idén nyaralóhajó-flotta, bicikliút, 2022-től Tisza-tavi Természetbúvár Játszóház és Túraközpont az újdonságok között

A Tisza-tavi turisztikai szezonnyitó alkalmából tartott sajtótájákoztatón Kárándi Zoltán, a Mahart Zrt. projektvezető-helyettese elmondta, hogy május elsejétől már teljes kapacitással megkezdi működését a húsz hajóból álló nyaralóhajó-flotta. A nyaralóhajózás a kedvtelési célú belvízi hajózásnak az a turisztikai lehetősége, amely hajóvezetői engedély nélkül vezethető, szállást is nyújtó, lassú járású motoros hajókon teszi lehetővé az önálló nyaralást az erre alkalmas, engedélyezett vízterületen.


Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere kiemelte, hogy Tiszafüred és Poroszló között májusban befejeződik annak a  fejlesztésnek a műszaki átadása, amely lehetővé teszi, hogy a Tisza-tavat még ebben az évben teljes mértékben biztonságosan, a forgalomtól elzárt területen kerékpározhatják körbe a turisták.


Az eseményen kiderült azi, hogy egy újabb, turisztikai vonzerőt növelő beruházás indulhat el: Tiszafüreden 2022 tavaszára felépül a Tisza-tavi Természetbúvár Játszóház és Túraközpont.


Forrás: turizmus.com

Fotó: nyaralohajozas.hu

2020. március 10.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!