Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Utazás a Sánta Róza kalózhajón

 

Utazás a Sánta Róza kalózhajón

Kincskeresés minden hétvégén!

Ha kalózhajón szeretnétek utazni, nem kell Délkelet-Ázsiáig utaznotok, sőt még az Adriára sem, mert a Balatonon is indul minden hétvégén kalózjárat, méghozzá Balatonfüredről.


A Sánta Róza a füredi Vitorlás tér mólójáról indul a nyári szünetben péntektől vasárnapig naponta több alkalommal. Ha elindultok a Tagore sétányról a móló irányába, már látni is fogjátok a megtépázott vitorlákat, a zsákmánnyal és ágyúkkal felszerelt kalózhajót.


Az egy órás hajózás során megtapasztalhatják a gyerkőcök, hogy milyen, egy kalózavatás, majd nyomába eredhetnek Sánta Róza legendás, elveszett kincsének. Megtanulják a kardforgatás művészetét, a hajós navigálás alapjait, és ha jól végzik a dolgunkat, busás zsákmánnyal térhetnek vissza a partra.


INFORMÁCIÓK

Helyszín: Balatonfüred, Vitorlás téri móló

Időpontok: péntektől vasárnapig 10:00, 11:30, 14:30, 16:00, 17:30, 19:00 (privát foglalások miatt a menetrend változhat, így indulás előtt mindenképpen nézzetek rá a santaroza.hu oldalra)

Jegyárak: 4500 Ft/3 éves kor felett, 14 000 Ft/2 felnőtt+2 gyerek, 7500 Ft/testvérjegy 2 fő 14 év alatti gyereknek

Jegyváltás: a helyszínen, vagy online a santaroza.hu weboldalon

Időtartam: 1 óra


2022. június 20.
vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!