Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Valentin-napi dupla ünnep az Állatkertben

 

Valentin-napi dupla ünnep az Állatkertben

Páros belépő akció felnőtteknek, Boldog születésnapot, Asha! akció a gyerekeknek!

Asha születésnapja, valamint a Valentin napra meghirdetett „Ölelés Napja” alkalmából dupla belépőjegy akcióval várnak titeket az Állatkertben!

Mindazok, akik 2018. február 14-18. között elmennek az Állatkertbe és megölelik egymást a bejáratnál, ketten egy belépőjeggyel mehetnek be!*

Ráadásul, Asha 5. születésnapja alkalmából a 14 év alatti gyermekek részére csak 100 Ft a belépőjegy 2018. február 14-18. között!

*Az ajánlat kizárólag a teljes árú diák, felnőtt és nyugdíjas belépőkre vonatkozik. Két eltérő korú tagból álló pár esetén a magasabb árkategóriájú jegyet kell megváltani. A kedvezmény csak az akció napján személyesen, az állatkerti jegypénztárakban megvásárolt belépőjeggyel vehető igénybe.
Az akció keretében megvásárolt jegy érvényessége nem hosszabbítható meg, és a jegy nem váltható vissza. Online illetve elővételben megvásárolt jegyekre, valamint bármely egyéb belépésre jogosító kuponra, kedvezményes jegyre vagy bérletre az akció nem vonatkozik.

2018. február 10.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!