Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Változások és újítások a Szélforgón

 

Változások és újítások a Szélforgón

Mi továbbra is értetek dolgozunk, de kicsit átalakulunk

Ahogy ezt már a március 15-i hétvége előtt is megírtuk nektek, számos gyerekprogram helyszín határozatlan időre bezárt, sok-sok programot töröltek a szervezők.

Amikor a Szélforgót elindítottuk az azért tettük, hogy segítsünk nektek, minél több időt tölthessen együtt a család egy-egy remek program keretében. Ez most sem változott meg, de a vírus terjedésének lelassítása egy módon lehetséges: ha most otthon maradtok, ahogyan mi is. Ez jelenleg még a ti döntésetek, mi annyiban tudunk segíteni, hogy megírjuk, hova ne induljatok el semmiképp, mert zárt ajtókba ütköztök (ezt a listát ezen a linken találjátok). A programok frissítését átmenetileg leállítjuk addig, amíg nem áll helyre az megszokott életünk.

Másrészt bízunk benne, hogy amikor a járvány lecseng, újra remek gyerekprogramokat látogathatnak a családok és mi azon leszünk, hogy erről be tudjunk számolni nektek. Folyamatosan figyeljük a híreket, és addig is számíthattok friss cikkekre tőlünk többféle témában: különböző gyerekprogram helyszín fejlesztésekről, de otthoni játékötletekről is.

Nekikezdünk a Szélforgó újabb fejlesztésének is, elindítjuk hamarosan a Szélforgó Blogot, a helyszínek adatlapját is megújítjuk, fejlesztjük a keresőt is. Figyeljétek Facebook oldalunkat, ott is hírt fogunk adni újításainkról.

Az élet nem áll meg, próbáljatok meg pozitívak és vidámak maradni ebben a nehéz helyzetben! Vigyázzatok magatokra, vigyázzatok egymásra!


2020. március 17.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!