Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Van másik? Igen, újabb autós szafariparkra bukkantunk

 

Van másik? Igen, újabb autós szafariparkra bukkantunk

Igaz, Budapesttől kicsit távolabb van.

A Safari Park elődjeként 2010-ben nyitotta meg kapuit a vadaspark Pusztaottlakán, amely mára már az állatkerti minősítést is megkapta. Az egzotikus állatotoktól – mint a púpos teve, zebra, szurikáta –, egészen az őshonos – őz, szarvas –, vagy éppen háziasított fajtákig – mangalica, szürkemarha –, számos különböző állatfaj megtalálható itt.




A szafaripark részét képezi egy állatsimogató is, ahol vadon élő, egzotikus állatokkal is találkozhatnak a látogatók. Továbbá az Alföld legnagyobb dodzseme is itt található, és kisvasút, körhinta, ugrálóvár is a gyerekek rendelkezésére áll. Ezek használatát a belépőjegy magába foglalja.




Az autós szafari keretében egzotikus és őshonos állatokkal is találkozhatnak a látogatók. Az országban egyedülálló az itt élő fehér kenguru populáció. A safari park másik kuriózuma Magyarország legnagyobb alpakka csordája. Az autóból a helyben vásárolt szafaricsemegével etetni is lehet az állatokat.




Megközelítés: A pusztaottlakai Safari Park Dél-Békés kapujában található, Békéscsabától 24 km, Orosházától 30 km, Gyulától 36 km, Mezőhegyestől 38 km autóútra. Áthaladva a zsáktelepülésen a park a településtáblától mintegy 1 kilométernyi távolságban várja a vendégeket. 

Jegyek: A Safari Park – Pusztaottlaka 1 belépőjeggyel egész napos szórakozási lehetőséget kínál látogatóinak. Tehát a belépőjegy valamennyi szolgáltatás igénybevételére feljogosítja annak tulajdonosát. Gyermekjegy (3-14 év) 3400 Ft, 14 éves kor felett 3900 Ft.

Szafaricsemege: 500 Ft

Időpontfoglalás: Aki előzetes foglalással rendelkezik, azzal biztos bejutást foglal magának az előzetesen kiválasztott időintervallumban (az 1 óra időtartam alatt bármikor érkezhet). Aki nem rendelkezik helyfoglalással, annak a bejutása attól függ, mennyien foglalták le előzetesen a helyüket, ilyen esetekben előfordulhat, hogy várakozni kell egy kicsit.

Nyitvatartás: péntek-szombat-vasárnap 10:00-18:00

Információ és képek: Safari Park - Pusztaottlaka


2022. június 7.

Frissítve 2022. július 18.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!