Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Ingyenes korcsolyázás Budapesten

Koripályák évről-évre jönnek-mennek, de szerencsére 2019. decemberében is számos helyet találtunk, ahol ingyenes a korizás a szezonban. Ezeket a lehetőségeket gyűjtöttük most össze nektek.


Az óbudai Csobánka téri jégpályán február elejéig várják a vendégeket naponta 8 és este 20 óra között. Az ingyenes belépés mellett vasárnap reggelenként ingyenes oktatás is jár a gyerekeknek egészen január 26-ig.

A 3. kerületiek igencsak el vannak látva koripályákkal, hiszen a Csobánka tér mellett, az óbudai Fő téren is található egy. Ez is ingyenes, itt  azonban este 10-ig tartanak nyitva, az oktatás pedig szombat reggelenként zajlik.


Bálnánál is újra megnyílt idén az ingyenes koripálya. A Duna-parti korizás élményét kár lenne kihagyni. 450 négyzetméteretek van a leszúrt rittbergerek és dupla-axelek gyakorlására.


Bazilikánál is lehet idén korizni, de ez a pálya január 1-én bezár. Itt a pályát 14 éven aluli gyerekek vehetik igénybe, de nekik mind a korizás, mind a bérlés, mind a hétvégi oktatás ingyenes.


Újdonság ebben az évben a Budapesti Városháza belső udvarán felállított ingyenes jégpálya. Ide a téli szünet alatt, egészen január 5-ig jöhettek korcsolyázni.

Sokadik éve üzemel telente az újpesti Szent István téren is ingyenes korcsolypálya. Itt egészen február 16-ig várják a sportolni vágyókat.


Zuglóban is lehetőség nyílik ingyenes korizásra hétköznap délutánonként, hétvégén és a téli szünetben egész nap. A Bosnyák téri létesítmény február 2-ig tart nyitva.


Kőbányán két ingyenes jégpálya is nyílt az idén. A Szent László téren január 31-ig tart a koriszezon, csakúgy mint Újhegyen.


Soroksáron Hősök terén nyílt ingyenes jégpálya. Itt hétköznap délutánonként, hétvégén és a karácsonyi valamint újévi ünnepek alatt egész nap előttetek a lehetőség az ingyenes korizásra.

És végül, de nem utolsósorban, idén ismét ingyen korizhattok a Müpánál is. 

A többi budapesti koripályát is megtaláljátok jégpálya adatbázisunkban.2019. december 20.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!