Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Ingyenes koripályák Budapesten

Koripályák évről-évre jönnek-mennek, de szerencsére 2018. decemberében is számos helyet találtunk, ahol ingyenes a korizás a szezonban. Ezeket a lehetőségeket gyűjtöttük most össze nektek.

Az óbudai Csobánka téri jégpályán március elejéig várják a vendégeket naponta 8 és este 20 óra között. Az ingyenes belépés mellett vasárnap reggelenként ingyenes oktatás is jár a gyerekeknek egészen január 27-ig.

A 3. kerületiek igencsak el vannak látva koripályákkal, hiszen a Csobánka tér mellett, az óbudai Fő téren is található egy. Ez is ingyenes, itt  azonban este 10-ig tartanak nyitva, az oktatás pedig szombat reggelenként zajlik.

Bálnánál is megnyílt idén újra az ingyenes koripálya. A Duna-parti korizás élményét kár lenne kihagyni. 450 négyzetméteretek van a leszúrt rittbergerek és dupla-axelek gyakorlására.

Bazilikánál is lehet idén korizni, de csak mjanuár 1-ig, szóval siessetek, ha nszeretnétek kipróbálni. Itt a pályát 14 éven aluli gyerekek vehetik igénybe, de nekik mind a korizás, mind a bérlés, mind a hétvégi oktatás ingyenes.

Ingyenes ugyan, de csak a kerületi lakosoknak a Hunyadi téri szezonális pálya. A helyszínen lehetőség van élezésre és kölcsönzésre is.

Kerületi lakosoknak ingyenes a Horváth Mihály téren felállított Józsefvárosi Jégpálya. Nem kell azonban otthon hagyni más kerületben lakó ismerőseinket sem: csekély belépti díj ellenében ők is velünk együtt róhatják a köröket.

Sokadik éve üzemel telente az újpesti Szent István téren is ingyenes korcsolypálya. Itt egészen február 17-ig várják a sportolni vágyókat.

Idén immár harmadszorra  Zuglóban is lehetőség nyílik ingyenes korizásra hétköznap délutánonként, hétvégén egész nap. A Bosnyák téri létesítmény február 3-ig tart nyitva.

Kőbányán két ingyenes jégpálya is nyílt az idén. A Szent László téren január 31-ig tart a koriszezon, csakúgy mint Újhegyen.

Soroksáron is megnyílt az ingyenes koripálya a Hősök terén. Itt hétköznap délutánonként, hétvégén egész nap előttetek a lehetőség az ingyenes korizásra.

Újbudán két ingyenes pályát vehettek igénybe: az Allée közelében felállított pályán és a Bikás parkban is elindult már a szezon.

És végül, de nem utolsósorban, idén ismét ingyen korizhattok a Müpánál is. 

A többi budapesti koripályát is megtaláljátok jégpálya adatbázisunkban.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!